Search our products

ALKOHOLFRI DRINKS

Til en god fest må nogen lækre drinks i hvert fald ikke mangle. Med vores cocktail-kit kan du servere nogen velsmagende drinks og/eller alkoholfri drinks, som dine gæster med sikkerhed aldrig har smagt før. Grundlaget for både vores cocktails og alkoholfri cocktails er nemlig vores special-designede te brygger der findes i forskellige smagsretninger såsom Cranberry/Grenadine, Sweet Sea Buckthorn og Ginger. I kombination med de øvrige ingredienser kan du skabe ekstraordinære og velsmagende cocktails derhjemme i dit eget køkken. Det tager ikke mere end 5-10 minutter og det kræver hverken indviklede bartender-teknikker eller en kompliceret opskrift.
Det er dit eget valg om du vil tilføje alkohol eller du lader dine drinks være alkoholfri. Lige meget hvad du vælger, kan du være sikker på at dine cocktails vil være noget specielt og unikt, der ser godt ud til enhver festlighed. Vil du for eksempel servere non alcoholic drinks til nytår? Så behøver de voksne gæster ikke sidde med den samme kedelige sodavand i hånden som børnene, bare fordi de ikke drikker alkohol. Vi er overbevist om at en alkoholfri drink til voksne ikke behøver at være kedelig bare fordi den er alkoholfri.

NYTÅRSDRINKS OPSKRIFTER

BRYG

Bryg teen i 4-6 min.
NB: (Det bedste resultat opnås ved at brygge teen i god tid i forvejen og stille den på køl.)

MIX

Du kan mixe alle dine cocktails som beskrevet i opskriften Ovenfor, men du kan også finjustere dem præcis efter din smag.

SHAKE

(Bør have skum på toppen)

SERVER

Server i glas med massere af is. Pynt med citron, frugt eller mynteblade.

ØKOLOGISK,
NATURLIG OG
FRISKLAVET

ALKOHOLFRI COCKTAILS

Vores cocktails består af 8 forskellige slags te bryggere, økologisk sukkersirup og limejuice. Ved at fylde alle ingredienser med noget is i shakeren, kan du lave dine egne alkoholfri drinks til nytår helt selv.
Vi anbefaler at du starter med at brygge teen i god tid før din fest starter og stiller dem i køleskabet – på den måde kan teen få lidt tid til at køle lidt ned, så dine drinks kan nydes iskoldt. Efter din te er kølet ned, kan du hælde den i shakeren og tilføje de øvrige ingredienser. Shake det hele med rigelig is, må du gerne blive kreativ og pynte glassene med for eksempel nogen mynteblade, frugt og citron. På den måde lader du din alkoholfri cocktail se så godt ud som den smager – det vil med sikkerhed overraske og imponere dine gæster.

DEN PERFEKTEGAVE

 

8 COCKTAILS + 8 NON-ALCOHOLIC COCKTAILS

DRINKS NYTÅRSAFTEN

DET ULTIMATIVE ØKOLOGISKE COCKTAIL TASTER KIT 24 FORSKELLIGE COCKTAILS + 8 MOCKTAILS

OPLEV 24 FORSKELLIGE COCKTAILS + 8 "MOCKTAILS"

Vores Ultimative-Økologiske-Cocktail-Taster-Kit giver dig friheden til at kombinere ingredienserne på mange forskellige måder, sådan at du kan servere 24 forskellige cocktails og 8 alkoholfri cocktails. Du får nemlig lov til at vælge mellem 3 forskellige slags alkohol – gin, rum eller vodka – og blande den med en af de 16 teabrewers. For at lave non alcoholic drinks, undlader du bare alkoholen og blander blot de øvrige ingredienser. Med det antal af kombinationer burde der være cocktails til alle dine gæsters smag.

ALKOHOLFRI DRINKS TIL NYTÅR

Kender du det, ikke at have gode alternativer til ”rigtige” cocktails med alkohol? Kun fordi man ikke drikker alkohol, betyder det ikke at man nødvendigvis har lyst til sodavand.
Især til nytår er det dejligt at have noget specielt at drikke på den speciel dag. Udover at sodavand ofte har mange kalorier, er det heller ikke den mest elegante drink til at skåle på det nye år.
Vores drinks derimod, er en virkelig velsmagende og fin alternativ. Det giver dig muligheden for at nyde din nytårsaften med en rigtig god drink i hånden. Da grundlaget for vores alkoholfri drinks er vores økologiske te, indeholder de næsten ingen kalorier. Hvis alkoholen undlades, findes de primære kalorier kun i den økologiske sukkersirup.
Din krop vil med sikkerhed blive meget glad for sådan en let, men velsmagende, start på det nye år (uden alkohol vil du ikke endda have tømmermænd dagen efter).

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out
Shop Now