Search our products

MORS DAG GAVE

MORS DAG KAFFE & TE GAVEÆSKER

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

MORS DAG KORT

Sold out

Sold out

Sold out
En kærlig Økologisk & Fairtrade Mors Dag hilsen fyldt med højkvalitets Specialkaffe eller Te.
Med vores nye special-designet mors dags Coffee & Tea Cards kan du sende eller give din mor en kærlig og personlig hilsen, som samtidig gemmer på to forskellige spændende økologiske kaffe eller teoplevelser – svarende til minimum 4 kopper! Som en ekstra bonus er vores mors dag kort udstyret med unikke og hyggelige designs som med sikkerhed vil bringe et smil frem på hendes læber.

Send med posten!

Giv som gave!

Giv som et til og fra kort til gaver!

GAVER TIL MOR - COFFEE/TEA CARDS


Mangler du flere gaveideer til mor?

Ideen bag vores Coffee & Tea Cards er at hylde det ‘oldfashioned’ postkort i en tid proppet med digitalisering og sociale medier. Modsat en digital mors dag hilsen via sms eller sociale medier, så er vores Coffee & Tea Cards mere unikke og personlige, og dermed en sød og betænksom overraskelse, som ikke kan sammenlignes med den klassiske ‘online’ hilsen. Denne personlige hilsen, samt fornøjelsen af at kunne nyde økologisk fairtrade premium te og kaffe, skaber en helt særlig helheds-oplevelse som din mor uden tvivl ikke vil glemme.

Husk at give din mor gave på mors dag d. 10 maj!

GAVER TIL MOR - COFFEE/TEA CARDS


Søndag d. 10 maj er det mors dag! Den perfekte dag til at minde din mor om, præcis hvor meget du elsker og værdsætter hende. Hun fortjener at bliver forkælet ekstra meget – og hvilken mor bliver ikke blød om hjertet, når hun modtager en kærlig og betænksom gave til mors dag fra sine børn? Det er et fuldtidsarbejde at være mor, så derfor synes vi at man skal huske at forkæle sin mor med de bedste kaffe- og teoplevelser, og dermed minde hende om, at hun også skal huske at tage en pause og forkæle sig selv med en god kop te eller kaffe. Her på siden har vi samlet vores bedste ideer til en mere unik mors dags gave, som hun med garanti vil elske!

Sætter din mor pris på en god kop kaffe? Så har vi den ideelle kaffegaveæske til dig!

Her kan du vælge mellem 2 forskellige kaffegaveæsker indeholdende enten 5 eller 10 kaffeoplevelser. Denne gaveæske vil give hende en introduktion til vores kaffesortiment og samtidig muligheden for at smage fantastisk kaffe fra alle verdenens hjørner. Alle vores kaffer håndristes på vores eget risteri på Fyn og single-estate, hvilket betyder at vi ved præcist hvor kaffebønnen kommer fra. Du får altså en gaveæske af allerhøjeste kvalitet, hvoraf alle kaffer er både fairtrade og økologisk (med undtagelse af Brasilisen).

Er din mor mere til te – så har vi også den perfekte gaveidé til te-elskeren!

Vores te gaveæske består af 7 forskellige økologiske teoplevelser. Alle vores teabrewers gemmer på økologisk helbladet te, så man er sikker på at opnå den bedste teinfusion. Hver teabrewer giver 2 til 4 kopper te alt efter om du vælger at brygge teen to gange. Vores brewers er desuden genanvendelige og kan skylles og dernæst påfyldes med ny te efter brug.

Shop Now