Search our products

ØKOLOGISKE DRINKS

The Brew Company’s univers indeholder også innovative økologiske cocktails, som giver drinksoplevelser i verdensklasse. Konceptet bag vores cocktails bygger på ideen om at skabe økologiske drinks, som skal kunne laves og nydes af alle – hvad end du er en erfaren bartender eller blot har smag for god kvalitet. Vores økologiske cocktail kits indeholder alt man behøver for at servere velsmagende økologiske cocktails hjemme hos sig selv, hvortil det er vores økologiske og naturlige te som danner rammerne. Kendetegnet ved alle vores drinkskombinationer er 100% økologiske og naturlige ingredienser.

ØKOLOGISK TE I COCKTAILS

Vores cocktails kits er sammensat efter egen opskrift og består udelukkende af nøje udvalgte naturlige og økologiske råvarer. Den hemmelige ingrediens udgøres af vores Teabrewer, som er af en helt enestående kvalitet, med 100% økologiske og naturlige ingredienser, heriblandt tørret frugt, urter og grønsager – det vil sige ingen tilsætningsstoffer, ingen e-numre og ingen kalorier. Dette er med til at sikre den naturlige og friske smag i alle vores cocktails, uanset hvordan du foretrækker at kombinere de forskellige smagsnuancer. Du finder op til 16 forskellige smagsvarianter af vores Teabrewers, alt for frugtte til grøn te og urtete, som hver især skaber en helt unik smagsoplevelse når den mixes med de andre ingredienser. Du kan derudover frit vælge hvilken af vores danskproduceret økologiske spiritus du ønsker at mixes dine cocktails med. Her kan både vælge om du er mest til gin, vodka, rom eller måske dem alle tre. Der er naturligvis også mulighed for at lave alkoholfrie drinks – her er fremgangsmåden den samme, dog med undtagelse af alkoholen.

BÆREDYGTIGHED & COCKTAILS

Vi anvender lokal vindmølleenergi til alle elementer i vores produktion, og i januar 2019 allierede vi os med WeForrest og The Plastic Bank for at opnå en 100% CO2 og plastik neutral produktion. Vi hjælper derfor med at plante og genopbygge verdenens regnskove og indsamle plastik fra havene og naturen. Derudover er vi 100% engageret i Fairtrade og i at sikre en ordentlig levestandard for vores lokale farmere og samarbejdspartnere.

BRYG

Bryg teen i 4-6 min.
NB: (Det bedste resultat opnås ved at brygge teen i god tid i forvejen og stille den på køl.)

MIX

Du kan mixe alle dine cocktails som beskrevet i opskriften Ovenfor, men du kan også finjustere dem præcis efter din smag.

SHAKE

(Bør have skum på toppen)

SERVER

Server i glas med massere af is. Pynt med citron, frugt eller mynteblade.

24 FORSKELLIGE
KOMBINATIONER

Vores cocktail kits sætter ingen grænser for eksperimentering, og med op til 24 forskellige kombinationsmuligheder har du rig mulighed for at teste de forskellige smagsnuancer i både teen og spiritussen, hvilket er med til at sikre den bedste cocktailoplevelse.

48 FORSKELLIGE
KOMBINATIONER

Oplev friheden med 48 forskellige kombinationsmuligheder i vores 100% økologiske ’Ultimativ Cocktail Taster Kit’. Dette kit giver dig mulighed for at eksperimentere med de forskellige smagsvarianter og servere 24 forskellige cocktails, samt 8 alkoholfri cocktails. Ikke nok med at du får 16 forskellige økologiske Teabrewers, du får derudover også mulighed for at kombinere disse med 3 forskellige økologiske spiritus – gin, rom & vodka. Ønsker man at mixe en alkoholfri cocktail, så laves opskriften blot uden alkohol.

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out
Shop Now