Search our products

KAFFE FRA
HELE VERDEN


Alle vores kaffer er single-estate og kommer fra specifikke kaffefarme eller farmsamslutninger med fuld sporbarhed. På den måde, ved vi præcis hvor vores kaffe kommer fra og har mulighed for at arbejde med kaffebønnens oprindelse.

Vi ønsker at vores kunder skal se kaffefarmerne, og forstå kaffens oprindelse. Derfor ser vi en stor vigtighed i, at have et tæt samarbejde med alle vores farmers og er passioneret omkring, at være med til at skabe en mere bæredygtig fremtid for kaffebønderne.
 
 

Vores brasilianske kaffe stammer fra Minas Gerais regionen i det sydøstlige Brasilien. Mere specifikt, har kaffen sin oprindelse i byen Carmo de Minas, som er ekstraordinært dedikeret til gourmet kaffe da byen primært består af kaffe farmere. ASCARIVE blev etableret i 2008 med det formål at producere gourmet kaffe under ordentlige forhold der tillader de små farmere at øge deres indtægter, samt anderkendelse af produkternes kvalitet, produktion efter etiske standarder, værne om miljøet.

Vores colombianske kaffe er fra El Porvenir, en farm i Huila regionen i det sydvestlige Columbia. Farmen blev grundlagt af Rubiangel Peña España i 1990, og han har en passion om at forbedre bæredygtigheden og bevare det gode liv for farmere i området. Af samme årsag blev Rubiangel en af grundlæggerene bag ASPROCUBARRAL, samt bestyrelsesmedlem af ”Cooperative of coffee Growers of Meta”, hvori begge disse organisationer arbejder på at forbedre bæredygtigheden.

Vores kenyanske kaffe er håndplukket ved RUMUKIA og KABARE farmene i Nyeri regionen i det central højland af Kenya. Rumukia Cooperative Society består af 8 vaskestationer placeret rundt omkring i byen Mukurwe-ini. Rumukia har et ekstraordinært team som controllere og forsikre kvaliteten af kaffen. The Kabare Farmer's Cooperative Society består ligeledes af 11 vaskestationer i byen Kabare. I 2017 var Kabare’s kaffe rangeret som nr. 4 på Coffee Review’s Top 30 list, med 97 ud af 100 points.

Vores bolivianske kaffebønner kan spores tilbage til CIAPEC, en farm i Caranavi regionen af det vestlige Bolivia. CIAPEC er en organisation bestående af 137 kaffe familier, som blev grundlagt i april 2003. Familierne ønskede ikke længere at være en del af den industrielle masse produktion af kaffe, som ikke skænkede miljøet en tanke. Disse familier er nu meget engagerede hvad angår bæredygtighed, samt at sikre at alle farmere får en passende betaling, så de har mulighed for at forsørge sig selv og deres familier. CIAPEC bestræber sig på at hjælpe miljøet og har af den grund omstruktureret produktionen til at være 100% økologisk og stoppe anvendelsen af toksiner.

Vores peruvianske kaffe har sin oprindelse i COOPAFSI farmen i Cajamarca regionen i det nordvestlige Peru. Siden COOPAFSI blev etableret i 1969 har de haft fokus ligestilling mellem mænd og kvinder. COOPAFSI fremstiller og promovere de kvindelige farmere og deres rolle i industrien. De grundlagde i 2016 en komité, som var ansvarlig for at distribuere lån the farmerne.

Vores kaffe bønner fra Costa Rica stammer fra kaffe-regionen Tarrazu, som er bredt anderkendt for sin høje kvalitet hvad angår kaffe. Vores bønner kan spores tilbage til farmen COOPEDOTA, som blev grundlagt i 1926 på grund af farmernes manglende viden omkring agronomi.

Shop Now