Search our products

VELKOMSTDRINK TIL NYTÅR

Nytår er lige rundt om hjørnet og det er din nytårsfest også. Planlægger du et nytårsfest til dine venner og bekendte? Så må en god velkomstdrink i hvert fald ikke mangle. Med vores cocktail-kit kan du modtage dine gæster med en lækker og anderledes velkomstdrink der sørger for en god start på din nytårsfest.
Efter juletidens årlige stress med at købe julegaver og lave mad til hele familien, vil vi gerne gøre din nytårsfest lidt nemmere for dig. Vi har fundet en vej til, at gøre det nemt for dig at lave lækre og elegante velkomstdrinks derhjemme i dit eget køkken. Med vores koncept har du ikke brug for lange handlelister fyldt med ekstraordinære ingredienser som er svære at få fat i. Trods det, vil din velkomstdrink være noget nyt og spændende som adskiller sig fra de almindelige drinks.
 
 
EN NEM VELKOMSTDRINK
 
Vores cocktail-kit gør det muligt for dig at lave en nytårs velkomstdrink der ikke kræver en kompliceret opskrift eller indviklede bartender-teknikker. Derudover tager tilberedelsen ikke længere end 5-10 minutter. At tilberede en lækker velkomstdrink til nytår behøver ikke at være mere kompliceret end nødvendigt. Vores nye cocktail-kits gør det nemt at imponere og overraske dine venner og bekendte når de træder ind i døren til din nytårsfest - med en lækker hjemmelavet og anderledes velkomstdrink der sætter festen godt i gang.
Det skal siges, at den nemme tilberedelse hverken går ud over smag eller kvalitet. Din velkomstdrink vil nemlig bestå af vores naturlige og økologiske te, som indeholder 100% økologiske ingredienser som tørrede grønsager, frugt, krydderier og urter. I forbindelse med vores gin og økologisk sukkersirup, skaber vores cocktail-kit en velsmagende nytårs velkomstdrink af høj kvalitet.
 
 
KALORIEFATTIG COCKTAILS
 
Vores cocktails består alle sammen af vores økologiske og naturlige te. Den bliver brygget i vores special-designede Teabrewers som indeholder udelukkende naturlige ingredienser. Den kan du i hvert fald nyde med 100% god samvittighed. De primære kalorier befinder sig i alkoholen og vores økologiske sukkersirup som forvandler vores te til en lækker nytårs velkomstdrink.
Din krop vil med sikkerhed blive meget taknemlig for sådan en let velkomstdrink til nytårsaften efter nogen kaloriefyldte juledage.
 

Guide til VELKOMSTDRINK

 
Den hemmelige ingrediens til en lækker velkomstdrink er vores Teabrewers. Et cocktail-kit indeholder 8 forskellige Teabrewers med forskellige smagsretninger, som for eksempel Ginger, Sweet Sea Buckthorn og Cranberries/Grenadine. Hver Teabrewer skaber sin helt egen unikke smagsoplevelse når den mixes med de øvrige ingredienser.
 
Når tiden er kommet og du skal til at lave velkomstdrinks til dine gæster, starter du med at brygge en eller flere af vores Teabrewers. Vi anbefaler at brygge teen i god tid før festen og stille den på køl, sådan at din velkomstdrink kan nydes iskoldt. Bagefter blander du teen med lidt alkohol, limejuice og sukkersirup. Her kan du finjustere opskriften præcis efter dine gæsters smag og præferencer. Bagefter shaker du ingredienserne med rigeligt is og serverer i glas med noget is til. Pynt gerne med citron, frugt eller mynteblade for at imponere dine gæster endnu mere – med en velkomstdrink der ikke kun smager godt, men også ser godt ud.

BRYG

Bryg teen i 4-6 min.
NB: (Det bedste resultat opnås ved at brygge teen i god tid i forvejen og stille den på køl.)

MIX

Du kan mixe alle dine cocktails som beskrevet i opskriften Ovenfor, men du kan også finjustere dem præcis efter din smag.

SHAKE

(Bør have skum på toppen)

SERVER

Server i glas med massere af is. Pynt med citron, frugt eller mynteblade.

DEN PERFEKTE VELKOMSTDRINK TIL NYTÅRSAFTEN

 

Vores teabrewer er det perfekte grundlag for en velsmagende velkomstdrink til nytårsaften. Alle vores gourmet teer er 100% økologiske og naturlige. De indeholder nemlig ingen e-numre og ingen tilsætningsstoffer. Vi tilbyder 16 forskellige teer der hver især skaber sin egen unikke smagsoplevelse – så kan dine gæster blive modtaget med en nytårs velkomstdrink der passer til deres individuelle smag.

COCKTAIL-KIT SOM GAVEIDE

Hvis det ikke er dig der holder nytårsfesten, er vores mindre cocktail-kit den perfekte gave at tage med til værten. Du kan vælge mellem 3 forskellige kits der indeholder enden gin, vodka eller rom og kan sammen med de øvrige ingredienser skabe 24 forskellige cocktails – endda alkoholfrie for dem der foretrækker det. Så kan du være sikker på at få en rigtig god nytårsdrink.

OPLEV 24 FORSKELLIGE COCKTAILS + 8 "MOCKTAILS"

Vores Ultimative-Økologiske-Cocktail-Taster-Kit gør det muligt at servere 24 forskellige velkomstdrinks til nytår. Du kan nemlig vælge mellem tre slags alkohol (gin, rum eller vodka) og blande den med en af vores 16 forskellige Teabrewers – så skulle der gerne findes en kombination som din gæst bliver glad for, når gæsten bliver modtaget til din nytårsfest.

ALKOHOLFRI VELKOMSTDRINK
TIL NYTÅR

Selvfølgelig er det ikke alle der drikker alkohol og dem tager vi også hensyn til med vores cocktail-kit. Du har nemlig mulighed for at tilberede mange forskellige slags alkoholfrie velkomstdrinks. Disse består af vores økologiske te som blot blandes op med lidt økologisk sukkersirup, limejuice og is. Er alle ingredienserne samlet i shakeren, kan du tilføje noget is og shake indtil alt er godt mixet – færdig er den lækre nytårs-velkomstdrink uden alkohol.

Vores cocktail-kit indeholder forskellige slags te-bryggere som for eksempel Ginger, Sweet Sea Buckthorn og Cranberry/Grenadine - så du får alligevel en fin og lækker drink i hånden selvom du ikke drikker alkohol. Vi er nemlig overbevist om at en velkomstdrink til nytår ikke behøver at være kedeligt bare fordi den ikke indeholder alkohol.

ØKO COCKTAIL KITS

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

ØKO REFILL COCKTAIL KITS

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out
Shop Now