Search our products

FØDSELSDAGSGAVER
KAFFE, TE, KORT & COCKTAIL-GAVEÆSKER

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Hver kaffegaveæske indeholder et bredt udvalg af forskellige og unikke kaffer fra hele verden, og fås enten med 5 eller 10 coffeebrewers. Gaveæskerne indeholder fantastiske kaffe-smagsoplevelser fra Colombia, Brasilien, Guatemala, Honduras, Etiopien med flere. Alle vores kaffer er håndristede på vores eget risteri i Middelfart og er desuden Fairtrade, økologisk (med Brasilien som undtagelse) og single-estate, hvilket betyder at vi præcist ved hvilken farm kaffebønnen kommer fra. Kaffegaveæsken er den perfekte gave til far eller gave til bedsteforældre du gerne vil give en unik og ekstraordinær smagsoplevelse i fødselsdagsgave, eller blot en gave til manden der har alt.

FØDSELSDAGSKORT

TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN - TEA CARDS

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN - COFFEE CARDS

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out
En Økologisk & Fairtrade fødselsdagshilsen fyldt med højkvalitets Specialkaffe eller Te.

Send med posten!

Giv som gave!

Giv som et til og fra kort til gaver!

GAVEIDÉER TIL HAM

Har du også gang på gang svært ved at finde den perfekte gave til mænd i dit liv? Vi kender alle det at stå og mangle den perfekte fødselsdagsgave til faderen eller manden i vores liv, hvor vi for længst er løbet tør for gode gaveideer. Vores Fairtrade kaffegaveæsker er den ideelle gave til ham der er kaffeelsker, og ingen gaveønsker har.
 
En bæredygtig gave til manden
Alle vores fødselsdagsgaveæsker er produceret med en ekstra omtanke for bæredygtighed og miljøet, hvad end det er te eller kaffe. Vi har nemlig stor fokus på bæredygtighed når vi producerer og netop derfor er vi både er CO2 neutrale og plastik neutrale i vores produktion. Vi har siden sommeren 2019 været en del af WeForest, hvor vi kompenserer med 1kg CO2 ved at plante træer i Afrika, for hver gang vi bruger 1kg CO2 i vores produktion. Derudover samarbejder vi også med PlasticBank der hjælper os med at samle 1kg plastik fra naturen og i verdenshave, for hver gang vi bruger 1kg plastik i vores produktion. På denne måde kan du med god samvittighed forkæle ham eller hende du holder af med en bæredygtig fødselsdagsgave.

GAVEIDÉER TIL HENDE

Er du også træt af at give den klassiske blomst eller en gaveæske med cremer til hende du holder af i fødselsdagsgave? Eller måske er du bare på udkig efter de perfekte gaver til hende der elsker innovative og ekstraordinære oplevelser? Vores gaveæsker giver dig muligheden for at give hende en gave der emmer af kvalitet og kaffesmagsoplevelser fra hele verden. Vores kaffegaveæsker fås i størrelser af enten 5 eller 10 coffeebrewers og repræsenterer et bredt udvalg af hele vores kaffesortiment. Alle vores kaffer er Fairtrade, økologiske (med Brasilien som undtagelse) og single-estate hvilket betyder, at vi præcist kan spore os tilbage til den enkelte kaffebønnes oprindelse. I gaveæskerne finder du blandt andet både kaffer fra Colombia, Brasilien, Guatemala, Honduras, Etiopien med flere.
 
Er fødselaren ikke en kaffeelsker, har vi også den perfekte fødselsdagsgave til hende der elsker te. I vores te gaveæske finder du 7 forskellige smagsoplevelser af frugtte, urtete, grøn te og sort te. Alle vores teer i fødselsdagsgaveæsken er 100 % økologiske, og består af hele stykker naturlige og ægte ingredienser, såsom tørret stykker af frugt, grøntsager, urter, krydderier og ikke mindst helbladet te. Te gaveæsken er den perfekte gave til mormor, moren eller veninden der ingen ønsker har eller blot fortjener at blive forkælet på deres fødselsdag med en helt særlig gave.
Shop Now