Search our products

NYTÅRSDRINKS

Er du også kørt træt i den klassiske gin og tonic, eller er du bare ikke typen der gider, at drikke vin en hel nytårsaften - så prøv et drinks nytår! Det behøves ikke at være besværligt at lave drinks derhjemme. Med vores cocktails får du nemlig alt hvad du skal bruge til, at lave drinks til nytårsfesten samlet i en boks.
 
Cocktails til nytårsfesten
Vores cocktails er et koncept, der giver dig mulighed for, at servere lækre cocktails til nyårsaften uden, at det kræver den store indsats eller en lang indkøbsliste. Alt du skal bruge er samlet i en boks/ét party kit (1 flaske gin, rom eller vodka, sukkersirup, lime juice, 8 Tebryggere som 'pre-mixere', shaker og jigger/målebæger), hvilket giver dig og dine venner muligheden for at ’Be Your Own Bartender’ derhjemme uden det store besvær. Det
ekstraordinære ved vores cocktail bokse er samtidig, at ’pre-mixeren’ der medfølger, er vores egne Tebryggere.
 
Cocktails med te som ‘pre-mixer’?
Kvaliteten af vores te er enestående. Vores teer består af ingredienser der er 100% naturlige og økologiske i form af hele stykker frugt og bær, hvilket garanterer at alle cocktails har en naturlig og frisk smag. Vi har desuden 16 forskellige te varianter, der hver især skaber meget
forskellige, men helt unikke smagsoplevelser når de mixes med de resterende ingredienser. Hver tebrygger kan lave 4-5 cocktails per bryg og der kan desuden brygges 2-3 gange på den samme tebrygger.
 

NYTÅRSDRINKS OPSKRIFTER

BRYG

Bryg teen i 4-6 min.
NB: (Det bedste resultat opnås ved at brygge teen i god tid i forvejen og stille den på køl.)

MIX

Du kan mixe alle dine cocktails som beskrevet i opskriften ovenfor, men du kan også finjustere dem præcis efter din smag.

SHAKE

(Bør have skum på toppen)

SERVER

Server i glas med massere af is. Pynt med citron, frugt eller mynteblade.

Nemme nytårsdrinks

Vores cocktails gør det nemt for dig at servere lækre og smagsfulde nytårsdrinks derhjemme. Alt du skal bruge finder du i en boks, og du bliver på den måde fri for at skulle ud og handle lange indkøbslister til diverse forskellige cocktails med komplicerede ingredienser.

DRINKS NYTÅRSAFTEN

OPLEV 24 FORSKELLIGE COCKTAILS+ 8 "MOCKTAILS"

Kan du ikke vælge imellem gin, vodka og rom? Eller skal du være vært for et stort selskab nytårsaften og tænker du at det er uoverskueligt at servere cocktails for så mange gæster? Vores Ultimative taster kit er din løsning.
 
I vores Ultimative taster kit finder du både en rom, gin og vodka, 2 x sukkersirup, 2 gange lime juice og hele 16 forskellige tebryggere. På den måde kan du servere lækre og nemme drinks til nytår og være sikker på at der er noget til enhver smag i selskabet.

COCKTAILS NYTÅR

Cocktails@My.Place giver dig mulighed for at prøve anderledes
og unikke nytårsdrinks, hvor smagsoplevelsen er i fokus.
Vi bruger vores 100% naturlige og økologiske teer som
smagsgiver i vores cocktails, hvilket skaber ekstraordinær
smagsoplevelse.
 
Med 16 forskellige teer er der noget for enhver smag i selskabet.
Måske du kunne tænke dig at prøve vores anbefalelsesværdige
friske ingefær/citron te cocktail med gin?
Eller måske har du mere lyst til at sød cocktail og giver dig i kast
med Fruity Figs and Pineapple te sammen med rom.
Uanset hvad giver Cocktails@My.Place dig muligheden for at
lave vidt forskellige cocktails derhjemme uden
det store besvær.

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out
Shop Now